Meripäivät: Pop Up –tori esittelee pelikahvilan, lampaanvillaa ja amerikkalaisia BBQ-herkkuja

Kotkan-Haminan seudun Pop Up -tori esittelee Meripäivillä 28.-31.7.2016 kolme yritystä: kotkalaiset saavat ensi kertaa maistaa Finpit BBQ Mastersin amerikkalaisia BBQ-herkkuja, peliharrastajien kohtaamispaikka, Pelikahvila, ottaa paikkansa kahvilakontissa ja Kotkan Terveyspalvelu Ky tuo lampaanvillatuotteita tuotekonttiin.

Tänä vuonna toimintansa aloittanut Finpit BBQ Master myy grillejä, savustimia ja erilaisia BBQ-tarvikkeita. Se tarjoaa amerikkalaistyyppisen BBQ-ruoan ystäville myös hitaasti kypsytettyjä grilliherkkuja oman catering-palvelunsa puitteissa. Pop Up –torille pystytetään Meripäivien ajaksi BBQ-teltta.
http://www.finpit.fi

Pelikahvila on Kymenlaakson peliharrastajien kokoontumispaikka. Kahvilan ideana on tarjota asiakkaille mahdollisuus pelata unohtumattomimpia konsolipelejä kolmen vuosikymmenen ajalta. Tiloissa voi peleta myös lauta- ja korttipelejä. Kahvilan vetäjä, Jesse Mielonen, on mukana Business-Akatemiassa, joka on Kymenlaakson oppilaitosten yhteinen kehittämisympäristö. Se tarjoaa ilmaista yrittäjyysvalmennusta alle 30 -vuotiaille työttömille ja vastavalmistuneille. Business-Akatemian päätoteuttaja on Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy (Kyamk), ja osatoteuttajina toimivat Etelä¬Kymenlaakson ammattiopisto (EKAMI), Kouvolan seudun ammattiopisto (KSAO) ja Kouvolan aikuiskoulutuskeskus.
http://www.businessakatemia.fi/
https://www.facebook.com/KouvolanPelikahvila

Karhuvuoren Terveyspalvelu Ky on Kotkan Karhuvuoressa toimiva fysikaalinen hoitolaitos, joka on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten kipujen hoitoon ja kuntoutukseen. Yrityksellä on myyntiarsenaalissaan myös lampaanvillatuotteita, kuten vaatteita, lakanoita, peittoja ja taljoja.
http://www.terveyskarhu.fi
 

We are on the edge of change. Living on a frontier we are modern pioneers. Driven forward by the fresh sea wind. Proud of our strong heritage. Ready to work hard for better times. Restless like jazz we won't stay put and never will. We are a community rooted in centuries of tradition. We owe it to the sailors, dockworkers, moonshiners, fortress builders and working-class heroes that forged the original spirit of the region and its inhabitants. True to our nature we are constantly evolving. Because we are raw by nature! 

/CONTACT US
/SUBSCRIBE (in finnish)