Kiitokset seudun strategisen yleiskaavan luonnosta koskeneesta palautteesta!

Kiitokset palautteesta koskien Kotkan-Haminan seudun strategista yleiskaavan luonnosta, jonka virallinen nähtävilläoloaika oli 8.5.2017 asti.

Lausunnot ja mielipiteet huomioidaan yleiskaavan jatkovalmistelussa, ja kaava etenee kohden seuraava vaihetta (ks. ehdotusvaihe). Luonnoksen aineisto löytyy edelleen tästä kohdasta.

Seuraavan vaiheen lopputuloksena on ehdotus seudullisesta yleiskaavasta. Poliittisen päätöksenteon jälkeen ehdotus asetetaan julkisesti nähtäville. Tämän toisen nähtävilläolon aikana kaavasta pyydetään uudestaan lausuntoja ja lisäksi kaikilla osallisilla on mahdollisuus muistutuksen jättämiseen.

Suunnittelutyöstä voi olla koko valmisteluajan edelleen yhteydessä kaavan valmistelun yhteyshenkilöihin kussakin kunnassa, ks. yhteystiedot

 

 

Kotkan-Haminan seutu on logistiikan ykkönen ja metsäteollisuuden edelläkävijä Suomessa. Luonnostaan kansainvälinen kohtaamispaikka Venäjän rajalla. Suomen itärannikolla tuotetaan uusia elämyksiä ja palveluita matkailijoille, uusia tuotteita teollisuuteen ja pelialalle, uutta energiaa sekä lähiruokaa. Rajapintojen osaamisessa on voimaa, tervetuloa miljardien mahdollisuuksien äärelle. Meissä on särmää! 

/OTA YHTEYTTÄ

/TIETOSUOJA

/EVÄSTEET