Seutuvaltuusto hyväksyi Osallistumis- ja arviointisuunnitelman – lautakuntakäsittely alkaa

Kotkan-Haminan seudun Strategisen yleiskaavan valmisteluun liittyy niin kutsuttu Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS). OAS:n tarkoituksena on kertoa, miksi kaavaa laaditaan, miten suunnitteluprosessi etenee ja missä vaiheissa siihen on mahdollista osallistua. Nyt laadittavan Kotkan-Haminan seudun strategisen yleiskaavan osalta nämä asiat on avattu yksityiskohtaisesti.

Seutuvaltuusto hyväksyi Osallistumis- ja arviointisuunnitelman 15. joulukuuta 2015 pidetyssä kokouksessa. Seuraavaksi OAS siirtyy kuntien kaavoituksesta vastaavien lautakuntien käsittelyyn. Käsittelyt alkavat viikolla numero 3. Lautakuntakäsittelyjen jälkeen suunnitelma julkistetaan seudun asukkaille. 

Kotkan-Haminan seutu on logistiikan ykkönen ja metsäteollisuuden edelläkävijä Suomessa. Luonnostaan kansainvälinen kohtaamispaikka Venäjän rajalla. Suomen itärannikolla tuotetaan uusia elämyksiä ja palveluita matkailijoille, uusia tuotteita teollisuuteen ja pelialalle, uutta energiaa sekä lähiruokaa. Rajapintojen osaamisessa on voimaa, tervetuloa miljardien mahdollisuuksien äärelle. Meissä on särmää! 

/OTA YHTEYTTÄ

/TIETOSUOJA

/EVÄSTEET