Blogi

30.05.2016

Pyöräily on kovassa nousussa Suomessa, ja se on keskeinen osa kestävää liikettä. Kestävän liikenteen - lähinnä juna- ja linja-autoliikenne, pyöräily sekä kävely - edistäminen maankäytön yleissuunnittelun keinoin on nyt käynnissä olevan seudun strategisen yleiskaavoituksen yksi tehtävä.

30.03.2016

Kaupunkien on pystyttävä tarjoamaan merkityksiä ihmisten elämälle. Ei riitä, että he ovat pelkkiä kaupungin asukkaita.

04.02.2016

Ensimmäinen ”virallinen” dokumentti on nyt julkaistu, nimittäin hankkeen osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS).

24.11.2015

Yhdysvaltain entinen suurlähettiläs Bruce Oreck totesi 4. marraskuuta pidetyssä Seutufoorumissa, ettei kaupunkien kehittämisessä ole tapahtunut mitään uutta 50 vuoteen. ”Meillä on halu tehdä samoja asioita, joita olemme tottuneet aina tekemään”, Oreck kuittasi. Halu takertua perinteisiin ei koske vain suomalaisia, vaan puhumme maailman laajuisesta ilmiöstä.

Kotkan-Haminan seutu on logistiikan ykkönen ja metsäteollisuuden edelläkävijä Suomessa. Luonnostaan kansainvälinen kohtaamispaikka Venäjän rajalla. Suomen itärannikolla tuotetaan uusia elämyksiä ja palveluita matkailijoille, uusia tuotteita teollisuuteen ja pelialalle, uutta energiaa sekä lähiruokaa. Rajapintojen osaamisessa on voimaa, tervetuloa miljardien mahdollisuuksien äärelle. Meissä on särmää! 

/OTA YHTEYTTÄ

/TIETOSUOJA

/EVÄSTEET