Meripäivät: Pop Up –tori esittelee pelikahvilan, lampaanvillaa ja amerikkalaisia BBQ-herkkuja

Kotkan-Haminan seudun Pop Up -tori esittelee Meripäivillä 28.-31.7.2016 kolme yritystä: kotkalaiset saavat ensi kertaa maistaa Finpit BBQ Mastersin amerikkalaisia BBQ-herkkuja, peliharrastajien kohtaamispaikka, Pelikahvila, ottaa paikkansa kahvilakontissa ja Kotkan Terveyspalvelu Ky tuo lampaanvillatuotteita tuotekonttiin.

Tänä vuonna toimintansa aloittanut Finpit BBQ Master myy grillejä, savustimia ja erilaisia BBQ-tarvikkeita. Se tarjoaa amerikkalaistyyppisen BBQ-ruoan ystäville myös hitaasti kypsytettyjä grilliherkkuja oman catering-palvelunsa puitteissa. Pop Up –torille pystytetään Meripäivien ajaksi BBQ-teltta.
http://www.finpit.fi

Pelikahvila on Kymenlaakson peliharrastajien kokoontumispaikka. Kahvilan ideana on tarjota asiakkaille mahdollisuus pelata unohtumattomimpia konsolipelejä kolmen vuosikymmenen ajalta. Tiloissa voi peleta myös lauta- ja korttipelejä. Kahvilan vetäjä, Jesse Mielonen, on mukana Business-Akatemiassa, joka on Kymenlaakson oppilaitosten yhteinen kehittämisympäristö. Se tarjoaa ilmaista yrittäjyysvalmennusta alle 30 -vuotiaille työttömille ja vastavalmistuneille. Business-Akatemian päätoteuttaja on Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy (Kyamk), ja osatoteuttajina toimivat Etelä¬Kymenlaakson ammattiopisto (EKAMI), Kouvolan seudun ammattiopisto (KSAO) ja Kouvolan aikuiskoulutuskeskus.
http://www.businessakatemia.fi/
https://www.facebook.com/KouvolanPelikahvila

Karhuvuoren Terveyspalvelu Ky on Kotkan Karhuvuoressa toimiva fysikaalinen hoitolaitos, joka on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten kipujen hoitoon ja kuntoutukseen. Yrityksellä on myyntiarsenaalissaan myös lampaanvillatuotteita, kuten vaatteita, lakanoita, peittoja ja taljoja.
http://www.terveyskarhu.fi
 

Мы находимся на грани перемен. Жизнь вблизи границы делает нас современными первопроходцами во всем. Мы движемся вперед под свежим морским ветром. Гордые нашим доблестным наследием. Готовые упорно работать до наступления лучших времен. Неспокойные, как мелодия джаза, мы не стоим на месте и никогда не остановимся. Наша история уходит корнями в вековые традиции. Мы в долгу перед ежедневным подвигом простых моряков, докеров, контрабандистов, строителей и рабочих, которые сформировали самобытный характер региона и его жителей. Наша природная неуемность заставляет нас постоянно развиваться. Потому что мы первобытны по своей натуре! 

/Cвяжитесь с нами
/Подпишитесь на новости (по-фински)